М'ясорубки професійні для бізнесу
Професійні м'ясорубки для ресторану, виробництва, їдалень, та інших сфер громадського харчування це агрегат з високим ступенем навантаження, до вибору якого необхідно підійти відповідально.
Професійні м'ясорубки можна умовно розділити на:
- виробниче обладнання для цехів з приготування пельменів, ковбас, напівфабрикатів та ін .;
- м'ясорубки для професійних кухонь, які допомагають готувати фарш для приготування страв, начиняти ковбаси, подрібнювати продукти харчування до потрібної фракції, виконувати інший функціонал.
Купити м'ясорубку в Києві, Львові, Вінниці можна замовивши її в інтернет-магазині компанії «PRIMUS-SHOP», яка спеціалізується саме на професійному обладнанні. Моделі представлені в широкому асортименті. На всі моделі поширюється гарантія від виробника.
За рахунок того, що сайт «PRIMUS-SHOP» є офіційним представником постачальників, ціни на м'ясорубки професійної серії найоптимальніші.
Особливості обладнання
На сайті представлені моделі від перевірених виробників, які роками займають лідируючі місця у виборі покупців. Моделі відрізняють такі особливості:
- Різні рівні продуктивності. Розрахунок проводиться виходячи з кількості сировини, яку переробляють промислові м'ясорубки за годину роботи:
- 50 кг / год початковий рівень навантаження, який підходить для невеликих точок громадського харчування;
- 150 кг / год середній рівень, оптимальний для великих ресторанів, їдалень, бістро, м'ясних магазинів і інших напрямів, де потрібно подрібнення м'ясних продуктів;
- від 600 до 1500 кг / год це обладнання для виробництв, в тому числі з безперервним циклом роботи. Така потужність дозволить забезпечити роботу ковбасних цехів та інших великих виробництв.
2. Кожна деталь зроблена з високим запасом міцності, використані сучасні технології в дизайні і конструктивних рішеннях.
3. Корпуси повністю виконані з нержавіючої сталі, що відповідає санітарним нормам і забезпечує тривалу експлуатацію.
4. Специфіка завантаження сировини:
- моделі з ручним завантаженням;
- автоматизована подача м'яса.
5. Комплектація.
- ентерпрайз, це набір з решітки і ножа;
- унгер, дозволяє виготовляти дуже дрібну і однорідну фракцію фаршу, за рахунок комплектації моделей двома решітками, і двома підрізними та двосторонніми ножами;
- напівунгер, комплектується двосторонніми і підрізними ножами.
Купити м'ясорубку з доставкою по Україні
Купити професійну м'ясорубку у Львові, в Києві та інших містах (Чернівці, Хмельницький, Житомир, Вінниця, Ужгород, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне) можна зробивши замовлення на цьому сайті. Десятиліття досвіду в роботі з професійним обладнанням для громадського харчування дозволяють пропонувати покупцям тільки кращу техніку. Офіційна гарантія від виробника. Гарантійне і післягарантійне сервісне обслуговування.
Є питання? Телефонуйте за контактними телефонами! Якщо визначилися з вибором, додайте товар в корзину для оформлення покупки.