Фільтр
Температура на викладці, °C 0...+12
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць хромований метал
Ціна: 24 395 грн 20 735 грн
0
Температура на викладці, °C 0...+12
Різновид контролеру механічний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць ПВХ покриття
Ціна: 83 795 грн 75 415 грн
0
Температура на викладці, °C +2...+8
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць скло
Ціна: 101 362 грн 91 225 грн
0
Температура на викладці, °C +2...+8
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць скло
Температура на викладці, °C +5…+15
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 3
Матеріал виготовлення полиць скло
Ціна: 85 685 грн 77 116 грн
0
Температура на викладці, °C +2...+8
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць скло
Ціна: 16 940 грн 15 245 грн
0
Температура у камері, °C 0…+12
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць хром
Ціна: 16 940 грн 15 245 грн
0
Температура у камері, °C 0…+12
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць хром
Ціна: 17 325 грн 15 592 грн
0
Температура у камері, °C 0…+12
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 3
Матеріал виготовлення полиць хром
Ціна: 17 325 грн 15 592 грн
0
Температура у камері, °C 0…+12
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 3
Матеріал виготовлення полиць хром
Ціна: 17 710 грн 15 938 грн
0
Температура у камері, °C 0…+12
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 3
Матеріал виготовлення полиць оцинковка, полімерне покриття
Ціна: 17 710 грн 15 938 грн
0
Температура у камері, °C 0…+12
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 3
Матеріал виготовлення полиць хром
Ціна: 19 250 грн 17 324 грн
0
Температура у камері, °C 0…+12
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 4
Матеріал виготовлення полиць оцинковка, полімерне покриття
Ціна: 19 250 грн 17 324 грн
0
Температура у камері, °C 0…+12
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 4
Матеріал виготовлення полиць хром
Ціна: 33 110 грн 29 798 грн
0
Температура на викладці, °C 0...+8
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 4
Матеріал виготовлення полиць хромований метал
Ціна: 22 907 грн 20 616 грн
0
Температура на викладці, °C 0...+8
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць хромований метал
Температура на викладці, °C 0...+12
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць хромований метал
Температура на викладці, °C 0...+12
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць хромований метал
Ціна: 17 675 грн 15 023 грн
0
Температура у камері, °C +2…+8
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 3
Матеріал виготовлення полиць хром
Ціна: 41 117 грн 34 949 грн
0
Температура на викладці, °C 0...+10
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 4
Матеріал виготовлення полиць хромований метал
Температура на викладці, °C 0...+8
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць хромований метал
Ціна: 69 200 грн 58 820 грн
0
Температура на викладці, °C +2…+8
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць скло
Ціна: 72 800 грн 61 880 грн
0
Температура на викладці, °C +2…+8
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць скло
Ціна: 77 000 грн 65 450 грн
0
Температура на викладці, °C +2…+8
Різновид контролеру електронний
Кількість полиць, од 2
Матеріал виготовлення полиць скло
Показано з 1 по 24 із 120 (всього 5 сторінок)

Як вибрати і купити вітрину для десертів

Холодильні вітрини для десертів виконують дві основні функції: демонстрація товарної викладки і охолодження кондитерських виробів, щоб зберегти їх свіжість і смакові якості. Купити подібну вітрину в Києві з доставкою в будь-яку точку України найвигідніше в інтернет - магазині PRIMUS-SHOP.

Кожен підприємець вибирає обладнання за своїми індивідуальними принципам. А ми вирішили об'єднати загальні поради та зробити короткий огляд основних критеріїв вибору оптимального варіанту холодильної вітрини для продажу десертів, тістечок, тортів та інших кондитерських виробів.

Можна довго розмірковувати на цю тему і брати до уваги безліч критеріїв які впливають на вибір. Деякі спираються на поради знайомих, добре, якщо такі є і вони допоможуть правильно вибрати вітрину для десертів. Інші відкривають заклад по франшизі і у них є чіткі вказівки, яку вітрину обрати. Багато керуються власним чуттям або прислухаються до порад продавця. Ще грає важливу роль при покупці вітрини для продажу кондитерських виробів її дизайн, технічні характеристики і кінцева ціна. Поки залишимо це все в стороні і сфокусуємось на двох основних критеріях вибору:

  • Площа приміщення. Звичайно ж, цей критерій важливий при виборі кондитерської вітрини. Ніхто не буде ставити величезну підлогову вітрину в маленьку кав'ярню, або навпаки мініатюрну настільну вітрину для тістечок в кондитерський відділ супермаркету. Так, з одного боку це зрозуміло і навіть смішно, чому ми саме на цьому акцентуємо Вашу увагу. Але немає меж економії, коли мова заходить про покупку устаткування. Чим меньша вітрина для кондитерки, тим вона, відповідно, дешевше коштує. Але не варто забувати про товарний асортимент і призначення самої вітрини.
  • Товарний асортимент. Кожен вид торгового холодильного обладнання призначений для продажу певного виду продукції. Так і в холодильних вітринах для продажу кондитерських виробів. Є моделі, які більше підходять для продажу тістечок, це, як правило, невеликі настільні вітрини і кондитерські шафки. Вітрини для зберігання і продажу тортів частіше всього встановлюються на підлогу. В даному випадку на перше місце виходить місткість вітрини, що неминуче збільшує її габаритні розміри. Для продажу десертів в ресторанах і кондитерських буде доречно купити вітрину, яка здатна зробити ефектну презентацію товарної викладки. Це може бути, наприклад, кондитерська шафа, підлогова або настільна з обертовими полицями і яскравим світлодіодним підсвічуванням.

Дизайн вітрин для кондитерських виробів

Повернемося і зупинимося детальніше на такому важливому критерії вибору вітрини для десертів як її дизайн. Клієнти в магазинах солодощів і в кондитерських кафе вибирають бажаний товар візуально. Тому вітрина для кондитерських виробів повинна виправдовувати покладені на неї сподівання. З одного боку, вона не повинна дуже виділятися із загального інтер'єру, але і зливатися з ним вітрина теж не повинна. Інакше вітрина загубиться на загальному тлі і не зможе виконувати свою основну функцію - робити презентацію і продавати солодкий товар. Ось тут якраз ми і повернулися до дизайну. Благо варіантів конструкцій, кольорів, форм і забарвлень в асортименті кондитерських вітрин на нашому сайті більш ніж достатньо. Наші менеджери з радістю Вам допоможуть вибрати і купити вітрину для десертів. А ось якщо в інтер'єрі приміщення необхідно витримати єдиний стиль, то краще звернутися за допомогою до досвідченого дизайнера.

Якщо ціна і працездатність для Вас важливіше зовнішнього вигляду, то просто візьміть класичну модель вітрини для кондитерських виробів - універсальні забарвлення, стандартні габарити і економія бюджету будуть у Вас в кишені.

Якщо потрібно справити враження і поєднувати холодильний агрегат з розкішним дизайном ресторану або фігурними різьбленими декорами кондитерської, то рекомендуємо купити кондитерські вітрини JUKA VDL, до яких можна замовити фірмову оригінальну обробку підстави прямо на виробництві.

Кондитерская витрина для десертов

Робоча температура і вологість

Всі вітрини для продажу і зберігання десертів, тортів, тістечок та інших кондитерських виробів працюють в температурному діапазоні від 0 до 15 ° C. Чим краще вітрина термоізольованого і у неї товщі склопакет, тим нижче температуру вона зможе дати. Тобто працює ефект термоса, знижуються загальні холодопотері і вітрині легше утримувати нижню температуру.

Звертайте увагу також на рівень вологості, так як кожен вид продукції вимагає особливих умов зберігання і товарного сусідства. Вологість в навколишньому приміщенні повинна бути близько 60 відсотків, а температура повітря бажано до 25 градусів Цельсія.

Одна з основних місій вітрин для кондитерських виробів - підтримка стабільної температури в заданому діапазоні, адже тістечка з кремом, модні макаруни, шоколадні цукерки повинні зберігатися при певних умовах.

Ще один важливий момент - система охолодження статична або динамічна. Статика не дасть обвітрюється «ніжним» кремовим тортиків і тістечок. А ось готові продукти в упаковці або з твердої скоринкою краще викладати в вітрині з динамічним охолодженням, яка рівномірно розподіляє холодне повітря. Хоча цей момент спірний. Сучасні вітрини для десертів оснащені такою лагідною системою охолодження, що холодне повітря рівномірно розподіляється по всіх рівнях товарної викладки, при цьому навіть найніжніші десерти залишаються недоторканими.